058-2963300
Muzikaal vermaak van Alex van Kammen voor aanvang SC Cambuur – FC Groningen

Muzikaal vermaak van Alex van Kammen voor aanvang SC Cambuur – FC Groningen

26 oktober 2023, 15:46

Het gaat al bijna wennen, maar vanzelfsprekend is het in de Keuken Kampioen Divisie natuurlijk allerminst: ook komende zondag is het Cambuur Stadion weer tot de laatste stoel uitverkocht! Vanaf 12.15 uur neemt de geel-blauwe trots het dan op tegen FC Groningen en gezien de verwachte drukte is ons advies om vroeg naar het Cambuurplein te komen.

Hieronder lees je alles wat er rondom deze prachtige Noordelijke wedstrijd te beleven valt.

Optreden voorafgaand aan het duel van zanger Alex van Kammen
Voor de aftrap brengt Leeuwarder volkszanger Alex van Kammen de sfeer er alvast helemaal in met zijn Nederlandstalige meezingers. Hij zal vanaf 11.00 uur het veld van het Cambuur Stadion betreden om vanaf daar alle tribunes te vermaken.

Kaartverkoop bekerwedstrijd SC Cambuur – MVV Maastricht
Volgende week donderdag (aftrap: 18.45 uur) neemt SC Cambuur het in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker op tegen MVV Maastricht. De kaartverkoop voor dit thuistreffen is inmiddels in volle gang via www.cambuurkaarten.nl en voorafgaand aan de aftrap kun je daarnaast vanaf 11.00 uur ook terecht op het kassaplein om je kaart aan te schaffen.

Aanmelden voor het CambuurDebuut
Ben of ken je een supporter jonger dan twaalf jaar die tijdens SC Cambuur – FC Groningen voor de allereerste keer naar het Cambuur Stadion gaat? Geef hem of haar dan op voor het CambuurDebuut en wij zorgen dat het wedstrijdbezoek nog net iets specialer wordt. Klik hier om iemand aan te melden voor het CambuurDebuut.

Carpoolen naar het stadion
Samen met andere supporters rijden naar de (thuis)wedstrijden van SC Cambuur is niet alleen veel gezelliger, het is ook nog eens beter voor de portemonnee en het milieu! Daarom hebben we een widget in het leven geroepen, waarbij je lege autostoelen aan kunt bieden aan medesupporters. Klik hier om een rit te zoeken of aan te bieden.

Graag tot zondag in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media