058-2963300
De Club

Route & Parkeren

Vanwege de unieke ligging midden in een woonwijk is het Cambuur Stadion het gemakkelijkst te bereiken met de fiets. Deze kun je parkeren op de aangewezen fietsenaanstelling op het Cambuurplein naast de Action.

Het adres van het Cambuur Stadion is Cambuurplein 44, 8921 RG te Leeuwarden.

Openbaar Vervoer
Ook met het Openbaar Vervoer is de route naar het stadion gemakkelijk af te leggen. De lijnen 3, 20, 21, 51, 155 en 603 stoppen allemaal bij een halte in de buurt van het stadion. Plan je reis via 9292.nl.

Seizoenkaarthouders van SC Cambuur kunnen dankzij de samenwerking met Arriva ook dit seizoen weer gratis reizen naar de thuiswedstrijden in de competitie. Hoe dat precies in zijn werk gaat lees je hier.

Auto
Gezien de beperkte parkeermogelijkheden adviseren we om lopend, met de fiets of met het open vervoer naar de wedstrijden te gaan. Dit is natuurlijk niet altijd mogelijk en mocht je dus wel met de auto naar het stadion gaan, dan is het raadzaam om al vroeg af te reizen. De kans is dan namelijk het grootst dat er nog (gratis) parkeerruimte is op het grote parkeerterrein op het Cambuurplein.

Is er geen plek meer op het Cambuurplein? Dan is het een optie om te kijken of dit nog wel het geval is op de parkeerplekken bij het voormalige VV Leeuwarden, Winkelpark De Centrale en/of het parkeerterrein op het Kalverdijkje.

Lege autostoel? Deel hem dan!
Bij iedere wedstrijd komen er honderden supporters met de auto naar het Cambuur Stadion. Lang niet alle stoelen in deze auto’s zijn bezet en dat kan beter! Beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee én ook nog eens veel gezelliger. Want hoe leuk is het om medesupporters bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar de wedstrijd?

Een rit aanbieden
Deel je lege autostoel(en) in de widget op deze pagina (linksonder). Klik op: rit aanbieden. Supporters uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.