058-2963300
NAC Breda op bezoek aan het Cambuurplein: op naar een wederom uitverkocht huis! (update)

NAC Breda op bezoek aan het Cambuurplein: op naar een wederom uitverkocht huis! (update)

26 september 2023, 10:00

UPDATE | De Noord-tribune is inmiddels uitverkocht voor de thuiswedstrijd tegen NAC Breda op zondag 15 oktober!

De laatste week van september is aangebroken en daarin staat voor SC Cambuur vrijdag het thuisduel tegen Jong PSV op het programma (aftrap: 20.00 uur, alle informatie over de kaartverkoop vind je hier). In de maand oktober is het eerste treffen in het eigen Cambuur Stadion op zondag 15 oktober, wanneer de geel-blauwen het opnemen tegen NAC Breda (aftrap: 16.45 uur). Bij dit prachtige affiche gaan we uiteraard voor niets minder dan een uitverkocht huis en de zege!

De losse kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd is zojuist om precies 10.00 uur begonnen via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Cambuur Clubkaart nog niet, dan niet getreurd, want deze kaart is gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

SC Cambuur – NAC Breda
Zondag 15 oktober | 16.45 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 26 september, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Acht stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot dan in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl