058-2963300
Nog één week om je seizoenkaart te verlengen, seizoenkaarthouders West-buiten kunnen naar Oost-binnen

Nog één week om je seizoenkaart te verlengen, seizoenkaarthouders West-buiten kunnen naar Oost-binnen

19 juni 2024, 11:00

De laatste week van de verlengperiode van seizoenkaarten is aangebroken. Seizoenkaarthouders hebben tot woensdag 26 juni (12.00 uur) de tijd om hun verhuizing naar het nieuwe stadion te regelen.

Had je een seizoenkaart op een van de buitenste vakken van de West-tribune in het oude stadion en heb je een seizoenkaart voor de buitenste vakken van de Oost-tribune in het nieuwe stadion aangeschaft? Dan kun je vanaf vandaag bij de administratie (in het oude stadion) terecht om je, tegen de meerprijs volgens de prijslijst, te verplaatsen naar een van overgebleven plekken op de middelste vakken van de Oost-tribune.

Voor deze optie is gekozen om zo de seizoenkaarthouders die nu ook in het midden zitten op West- of Oost-tribune de eerste gelegenheid te bieden om de middelste plekken te selecteren. Hier blijven echter nog genoeg mooie plekken beschikbaar (ook voor groepen) om alsnog te verplaatsen.

Vanaf woensdag 26 juni (13.00 uur) kunnen clubkaarthouders tot woensdag 3 juli een seizoenkaart aanschaffen. Daarna zijn degenen die op de wachtlijst staan aan de beurt. Inschrijven voor de wachtlijst doe je hier. Op deze pagina vind je alle relevante informatie over het kopen van een seizoenkaart en hier is een lijst met veelgestelde vragen te vinden.

Relevante data

Seizoenkaarthouders: Tot woensdag 26 juni (12.00 uur)
Van 19 t/m 26 juni is het mogelijk om te verplaatsen van Oost-buiten naar Oost binnen voor supporters die in het oude stadion op West buiten zaten.
Clubkaarthouders: Woensdag 26 juni (13.00 uur) tot woensdag 3 juli (12.00 uur)
Wachtlijst: Woensdag 3 juli (13.00 uur) tot woensdag 10 juli (12.00 uur)
Vrije verkoop: Woensdag 10 juli (13.00 uur)