058-2963300
Noordelijke tweestrijd tegen FC Groningen: steun de geel-blauwen massaal in eigen huis! (update)

Noordelijke tweestrijd tegen FC Groningen: steun de geel-blauwen massaal in eigen huis! (update)

11 oktober 2023, 9:03

UPDATE | Alle beschikbare kaarten zijn over de toonbank gegaan en daarmee is deze thuiswedstrijd UITVERKOCHT!

De maand oktober is in volle gang en daarin staan voor SC Cambuur twee prachtige en uitdagende thuiswedstrijden op het programma. Komende zondag (15 oktober) vanaf 16.45 uur gaan de geel-blauwen de strijd aan met NAC Breda (alle informatie over de kaartverkoop vind je hier), waarna het exact twee week later (op zondag 29 oktober) tijd is voor de Noordelijke tweestrijd met FC Groningen (aftrap om 12.15 uur). Ben jij er dan ook weer bij in het Cambuur Stadion?

De losse kaartverkoop voor deze thuiswedstrijd start morgenochtend om exact 10.00 uur via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Cambuur Clubkaart nog niet, dan niet getreurd, want deze kaart is gewoon online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

SC Cambuur – FC Groningen
Zondag 29 oktober | 12.15 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 10 oktober, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Vier stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot dan in het Cambuur Stadion!

Foto: www.dijksmedia.nl