058-2963300
KNVB-BEKER | Ook Clubkaarthouders nu aan de beurt

KNVB-BEKER | Ook Clubkaarthouders nu aan de beurt

29 november 2019, 10:33

Er heerste de afgelopen twee weken een heerlijke drukte online en bij de administratie van het Cambuur Stadion! Dit had natuurlijk alles te maken met de kaartverkoop voor de bekerkraker tussen SC Cambuur en Feyenoord. Ondanks wat (landelijke) technische problemen in het ticketingsysteem is alles redelijk soepel verlopen en zijn we hard op weg naar een uitverkocht stadion.

De reserveringen voor Seizoenkaarthouders zijn inmiddels vervallen en ook onze nieuwe Halve Seizoenkaarthouders hebben inmiddels de mogelijkheid om kaarten aan te schaffen. Daarnaast kunnen Clubkaarthouders vanaf vanochtend 10.30 uur ook aansluiten bij de (digitale) kassa’s.

Onderstaand voor de volledigheid alle praktische informatie.


SC Cambuur – Feyenoord
Donderdag 19 december, 20.45 uur
Cambuur Stadion

Kaarten aanschaffen voor deze wedstrijd is alleen mogelijk met een seizoen- of clubkaart van SC Cambuur. Er geldt een maximum van 2 kaarten per seizoenkaarthouder en de kaartverkoop is eerst alleen voor onze trouwe seizoenkaarthouders. Zij kunnen hun eigen stoel terugkopen en daarnaast nog 1 extra kaart aanschaffen tegen het standaard tarief. Daarna is het de beurt aan de nieuwe (halve) seizoenkaarthouders en tot slot krijgen clubkaarthouders de kans om kaarten aan te schaffen (één kaart per clubkaart).

Seizoenkaarthouders
De kaartverkoop voor seizoenkaarthouders is inmiddels in volle gang. Met je gebruikelijke inloggegevens kun je je eigen stoel terugkopen (Handleiding eigen stoel terugkopen) en daarnaast nog 1 extra kaart aanschaffen. We verzoeken om dit zoveel mogelijk online te doen, zodat we lange wachtrijen bij de administratie kunnen voorkomen. De vaste stoelen van onze seizoenkaarthouders worden tot woensdag 27 november 10.00 uur gereserveerd. Hierna is het nog wel mogelijk om kaarten te kopen (zo lang de voorraad strekt), maar kan het zijn dat je eigen plek niet meer beschikbaar is.

> Klik hier om naar de Online Kaartverkoop te gaan

Halve seizoenkaarthouders
Na de seizoenkaarthouders is het de beurt aan de nieuwe halve seizoenkaarthouders. In verband met de enorme vraag en het praktische feit dat er pas na de eerste termijn weer plekken vrij komen is de datum hiervoor iets opgeschoven. Halve seizoenkaarthouders kunnen nu vanaf woensdag 27 november 11.00 uur ten minste 1 kaart kopen. In sommige gevallen zou het kunnen dat de gekozen stoel en tribune nog beschikbaar zijn, maar dit kunnen we niet garanderen. In dat geval is het wel mogelijk om een kaart te kopen voor een andere tribune.

> Klik hier voor meer informatie omtrent de verkoop van Halve Seizoenkaarten

Clubkaarthouders
Tot slot is het de beurt aan de Clubkaarthouders. Mochten er nog kaarten over zijn dan kan deze groep vanaf vrijdag 29 november 10.30 uur maximaal 1 kaart aanschaffen. Nog niet in het bezit van een clubkaart? Zorg dan dat je dit zo snel mogelijk doet, want zonder een clubkaart is het niet mogelijk om kaarten aan te schaffen voor SC Cambuur – Feyenoord. Let op: je kunt alleen een clubkaart aanvragen wanneer je geen seizoen- of clubkaarthouder bent van een andere BVO.

> Klik hier om een Clubkaart aan te vragen

Graag tot in het Cambuur Stadion!