058-2963300
Ook kaartverkoop SC Cambuur – FC Dordrecht begonnen, ben jij erbij in het stadion?

Ook kaartverkoop SC Cambuur – FC Dordrecht begonnen, ben jij erbij in het stadion?

6 juli 2021, 11:23

De tweede week van de voorbereiding op het seizoen 2021-2022 is in volle gang en daarin neemt SC Cambuur het komende zaterdag in eigen huis op tegen FC Twente (klik hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop van dit duel). In de week daaropvolgend wordt er op dinsdag wederom geoefend op eigen veld en ditmaal is FC Dordrecht de sparringpartner van Henk de Jong en de zijnen. Hieronder lees je hoe je bij deze wedstrijd van de partij kunt zijn.

SC Cambuur – FC Dordrecht
Dinsdag 13 juli | 18.30 uur
Cambuur Stadion

Om de toegang zo laagdrempelig mogelijk te houden hebben we ervoor gekozen om het stadion in te richten op anderhalve meter afstand. Hierdoor is een negatieve testuitslag of vaccinatie(paspoort) niet noodzakelijk. Alleen de West- en Noord-tribune zijn tijdens de wedstrijd geopend, op de vakken 2 en 10 zijn daarnaast plekken naast elkaar voor gezinnen te vinden. Bij binnenkomst van het stadion verzoeken we je de handen te wassen, de gezondheidsvragen van de stewards te beantwoorden en bij klachten thuis te blijven.

Voor deze wedstrijd geldt vrije verkoop en daarom kosten de kaarten € 10,- per stuk. Seizoenkaarthouders (€ 5,-) en Clubkaarthouders (€ 7,50) van SC Cambuur betalen echter een gereduceerd tarief. Je koopt de kaarten bij ons Servicepunt op het kassaplein (rechts naast de Jumbo) of online via onderstaande link.

> Klik hier om kaarten voor SC Cambuur – FC Dordrecht aan te schaffen

Foto: www.dijksmedia.nl