058-2963300

Overwinning op FC Emmen climax van drukbezochte Open Dag

2 augustus 2014, 19:13

De Open Dag van SC Cambuur heeft dit jaar meer bezoekers getrokken dan ooit. Over de hele dag hebben naar schatting ruim 9000 mensen de drempel van het Cambuur Stadion gepasseerd.

Al bij de opening om 12.00 uur vanmiddag stond het publiek rijen dik om het stadion te betreden en tegen 13.00 uur, toen de handtekeningsessie op het programma stond werd het zo mogelijk nog drukker.

Één van de jaarlijkse hoogtepunten is de presentatie van de spelers en staf voor het nieuwe seizoen. Ook dit keer werden de nieuwelingen weer op spectaculaire wijze gepresenteerd; met een kraan van sponsor Kielstra werden de mannen over de Hoofdtribune getild om aangekondigd te worden door stadionspeaker Rein de Vries.

_FHJ4536-g

Het oefenduel dat ter afsluiting diende van deze meer dan geslaagde Open Dag was er één met twee gezichten. Waar het voor rust slordig en in een te laag tempo was, ging het na rust stukken beter en hadden de bezoekers uit Emmen nog maar nauwelijks iets in te brengen.

Door doelpunten van Frank Olijve (FC Emmen), Bartholomew Ogbeche, Michiel Hemmen (2) en Dejan Meleg werd het uiteindelijk 4-1.

Volgende week zaterdag gaat het ‘echt’ beginnen, dan komt FC Twente op bezoek in Leeuwarden. Kaarten voor dit prachtige affiche koop je hier in de online kaartverkoop:https://sc-cambuur.voetbalticket-shop.nl/web/show/id=99567 .

Foto: www.dijksfotografie.com