058-2963300
-UPDATE- Geen kaarten meer voor SC Cambuur – Go Ahead Eagles

-UPDATE- Geen kaarten meer voor SC Cambuur – Go Ahead Eagles

10 september 2020, 13:48

UPDATE: Inmiddels zijn er geen kaarten meer te reserveren voor het duel van morgenavond tussen SC Cambuur en Go Ahead Eagles, we zitten (inclusief de 150 extra plekken in het uitvak) helemaal vol!

Op dit moment vindt er een update plaats van ons landelijke ticketingsysteem, maar vanaf morgen is deze weer volop in bedrijf en kun je vanaf 12.00 uur een kaart reserveren voor het duel van vrijdag tussen SC Cambuur en Go Ahead Eagles. Dat is tenminste het geval als je seizoenkaarthouder bent van onze mooie club. Het maakt daarbij niet uit of je al een kaart hebt geselecteerd voor de thuiswedstrijden tegen N.E.C. of Jong FC Utrecht, want de resterende kaarten komen (zoals eerder gecommuniceerd) op de dag voor de aftrap om 12.00 uur beschikbaar voor de overige seizoenkaarthouders.


SC Cambuur – Go Ahead Eagles
Vrijdag 11 september, 21.00 uur
Cambuur Stadion

Zorg dus dat je er morgen om 12.00 uur klaar voor zit, zodat je alsnog bij deze kraker aanwezig kunt zijn. Een kaart reserveren kan alleen online (via onderstaande link) en in dit bericht vind je alle praktische informatie nogmaals op een rijtje.

> Klik hier om naar www.cambuurkaarten.nl te gaan

Wil je weten hoe het ook alweer zat met het stadionbezoek in coronatijd? Lees dan hier de geldende corona-huisregels.

Graag tot vrijdagavond in het Cambuur Stadion!