058-2963300

SC Cambuur boekt derde oefenzege op rij

11 juli 2014, 21:56

Nog zonder de nieuwe aanwinst Dejan Meleg, maar al wel met de van FC Groningen gehuurde verdediger Ron Janzen aan de start heeft SC Cambuur vanavond de derde wedstrijd van de oefencampagne afgewerkt. Op Sportpark De Tille in Kootstertille werd tegen een regioteam met 0 – 7 gewonnen.  Bij de tegenstander stonden niet alleen spelers van de plaatselijke voetbalvereniging op het wedstrijdformulier, ook nabijgelegen verenigingen zoals VV Kollum, VV Buitenpost, Drogeham en Friese Boys  hadden een aantal spelers beschikbaar gesteld.

Onder zeer zomerse omstandigheden opende Oliver Feldballe in de 11e minuut de score. 10 minuten later kon Michiel Hemmen uit een assist van dezelfde Feldballe de score verdubbelen. Door doelpunten van Bakker en testspeler Gianluca Nijholt (2x) zochten beide teams met een 0-5 tussenstand de kleedkamers op. In de tweede helft stokte de doelpuntenproductie enigszins, maar Michiel Hemmen en Bartholomew Ogbeche zorgden uiteindelijk voor de 0-7 einduitslag.

Morgenavond staat alweer de volgende oefenwedstrijd op het programma. Op Sportpark Wiarda is dan om 19.00 uur FVC de tegenstander.

Start opstelling SC Cambuur: Leonard Nienhuis, Ron Janzen, Mart Dijkstra, Calvin Mac-Intosch, Marlon Pereira, Erik Bakker, Mohamed El Makrini, Gianluca Nijholt, Oliver Feldballe, Michiel Hemmen, Furdjel Narsingh