058-2963300
Seizoenkaarten

Seizoenkaarten koppelen

Ook in het nieuwe stadion wil je natuurlijk bij je vaste Cambuur-vrienden en/of familieleden zitten. Dat begrijpen we heel goed. In het nieuwe ticketingsysteem kan dit gelukkig heel gemakkelijk en kun je familie en vrienden koppelen aan je eigen account. Zo kun je één persoon aanwijzen die de verlenging van de seizoenkaarten in één keer in orde maakt. Hoe dit precies werkt? Dat leggen we graag uit middels de video en/of instructies hieronder.
 
https://youtu.be/LX2jEPY-Tiw1. Voltooi eerst de registratie van je eigen account (zie ‘verlengen’ in het menu tot stap 8)
2. Log vervolgens in met je e-mailadres en nieuwe wachtwoord
3. Klik nu rechtsboven op ‘Welkom, <naam>’ en kies voor ‘Familie/vriend koppelen’
4. Via de button kun je vervolgens een familielid of vriend koppelen
5. Vul vervolgens het relatienummer, de postcode en de pincode (standaard ‘0000’) in van de persoon die je wilt koppelen aan je account
6. Het systeem zoekt het account zelf en koppelt hem automatisch
7. Als je het gewenste aantal koppelingen hebt gemaakt ga je terug naar de homepage
8. Wanneer je hier kiest voor ‘Seizoenkaart 24-25’ kun je in het digitale stadion nu ook voor je gekoppelde familieleden/vrienden een seizoenkaart aanschaffen
9. Doorloop het bestelproces en koppel de gekozen seizoenkaarten aan de juiste personen
10. Wanneer je het bestelproces hebt doorlopen zijn jullie er volgend seizoen officieel bij in het Kooi Stadion!

Problemen met inloggen of kom je er niet uit? Check dan hier of de oplossing tussen de veelgestelde vragen staat. Uiteraard kun je ons ook bereiken via de mail (info@cambuur.nl) of telefoon: 058 296 33 00. We helpen graag.