058-2963300
SC Cambuur op zaterdag 30 juli naar Waalwijk voor vriendschappelijk treffen tegen RKC

SC Cambuur op zaterdag 30 juli naar Waalwijk voor vriendschappelijk treffen tegen RKC

14 juli 2022, 14:57

De voorbereiding op het Eredivisieseizoen 2022/2023 vliegt in sneltreinvaart voorbij. Zaterdag over precies drie weken (6 augustus) is het namelijk al tijd voor de aftrap van de reguliere competitie en neemt SC Cambuur het in het eigen Cambuur Stadion vanaf 18.45 uur op tegen promovendus Excelsior.

Ter voorbereiding op de seizoensouverture liggen er voor Henk de Jong en zijn mannen nog het trainingskamp in Epe en de oefenwedstrijden tegen Telstar en PEC Zwolle in het verschiet. Maar daar blijft het niet bij, want in de laatste week voor de start van de competitie -op zaterdag 30 juli om precies te zijn- staat er nog een vriendschappelijke optreden gepland en gaat SC Cambuur in Brabant op bezoek bij die andere Eredivisieploeg in het geel-blauw: RKC Waalwijk.

Het oefenduel tegen RKC is onderdeel van de Open Dag van de Waalwijkers en zal op de bovengenoemde datum om 18.00 uur in gang worden gefloten. Alle praktische informatie omtrent deze wedstrijd vind je hier. Gezien het feit dat dit een (verre) uitwedstrijd in de voorbereiding betreft, zullen we als club vanuit Waalwijk een livestream faciliteren.

Foto: www.dijksmedia.nl