058-2963300
SEIZOENKAARTEN: Nog precies 24 uren om te verlengen!

SEIZOENKAARTEN: Nog precies 24 uren om te verlengen!

4 juli 2023, 12:00

De weg omhoog gaat nooit in een rechte lijn. Dat hoeven we jou als Cambuur-supporter niet uit te leggen. Na de drie meest succesvolle jaren uit onze clubhistorie was het dit jaar even iets minder fijn om voor Cambuur te zijn. Sportief gezien dan, want nog steeds waren alle thuiswedstrijden stijf uitverkocht en wordt er aan de westkant van de stad druk gebouwd aan ons nieuwe onderkomen.

In de bijna zestig jaar dat onze club bestaat zijn er altijd hoge pieken en diepe dalen geweest en dat is misschien wel juist kenmerkend voor een volksclub als SC Cambuur. Net zo kenmerkend als de trouwe steun die er altijd, overal en ongeacht de divisie is geweest. We hopen je dan ook volgend seizoen op de vrijdagavonden weer te mogen begroeten voor wat nu dan echt het allerlaatste jaar aan het Cambuurplein gaat worden.

Het is daarom vanaf nu weer mogelijk om je seizoenkaart te verlengen (tot woensdag 5 juli, 12.00 uur) en hieronder lees je hoe je dit kunt regelen.

Standaard tarief verlaagd
Het bepalen van de prijzen van de seizoenkaarten was dit jaar een stuk ingewikkelder door de sterk gestegen kosten en inflatie. Daar hebben we als club ook mee te maken. Waar een stijging van het standaard tarief (dit is dus het tarief zonder de corona compensatie van vorig jaar) daarom misschien voor de hand had gelegen hebben we besloten om dit niet te doen en het standaard tarief van vorig seizoen met een klein percentage te verlagen. Niet meer dan terecht na wat voor iedereen een teleurstellend jaar is geweest. Hier vind je de tarieven voor het seizoen 2023/2024.

Voorrang nieuwe stadion
“Krijg ik als seizoenkaarthouder voorrang bij het uitzoeken van een plek in het nieuwe stadion?” Dit was misschien wel de meest gestelde vraag op de supportersavond over het nieuwe stadion en het antwoord is even kort als duidelijk: jazeker. Supporters die ook komend jaar een seizoenkaart hebben worden exclusief uitgenodigd om een mooie plek uit te zoeken in het nieuwe Cambuur Stadion.

Verlengen
Ga jij ook komend seizoen weer vol vuur en doe je dit weer vanaf je eigen vaste plek?! Om je verlenging definitief te maken dien je een aantal simpele stappen te doorlopen die we hieronder stap voor stap uitleggen. Ben je van plan om te verplaatsen? Dan vind je hier alle praktische informatie.

Gebruik om in te loggen het klantnummer op de achterkant van je seizoenkaart in combinatie met je wachtwoord. Als seizoenkaarthouder heb je standaard een account om in te loggen. Maak dus in geen geval een nieuw account aan om je seizoenkaart te verlengen.

Controleer na het inloggen of al je gegevens nog kloppen en vul deze aan waar nodig. Vervolgens klik je op verlengen en kun je direct afrekenen met iDeal. Je ontvangt dan binnen een uur een bevestiging via de mail.

Let op: Dit jaar krijg je geen nieuwe pas, het toegangsrecht wordt bijgeschreven op je huidige seizoenkaart.

> GA DOOR MET VERLENGEN

Problemen met inloggen of verlengen? Check dan hier of de oplossing tussen de veelgestelde vragen staat. Daarnaast vind je hier een handleiding. Uiteraard kun je ons ook bereiken via de mail (info@cambuur.nl) of telefoon: 058 296 33 00. We helpen graag.