058-2963300
Start kaartverkoop uitduel tegen FC Emmen en thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam

Start kaartverkoop uitduel tegen FC Emmen en thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam

2 januari 2023, 10:27

De tweede seizoenshelft van het Eredivisieseizoen 2022/2023 en daarmee Operatie Handhaving gaat nu echt beginnen voor SC Cambuur! Komende zondag 8 januari nemen de geel-blauwen het in eigen huis op tegen FC Volendam en dit belangrijke thuisduel zal om 14.30 uur worden afgetrapt (alle informatie omtrent de losse kaartverkoop vind je hier).

In de week daaropvolgend staan er liefst twee ontmoetingen op het menu voor de mannen van hoofdtrainer Sjors Ultee. Op woensdag (11 januari) is het eerst tijd voor het bekerduel bij en tegen De Treffers, waarna op de zondag (15 januari) de uitwedstrijd tegen FC Emmen wacht. De kaartverkoop voor deze laatstgenoemde awayday zal om 13.00 uur starten via www.cambuurawaydays.nl. Vanwege het aantal beschikbare kaarten voor het uitvak in Emmen (375 stuks) zal hierbij worden gewerkt met voorrangsregeling voor trouwe bezoekers van uitwedstrijden door middel van het loyaltysysteem.

Alle praktische informatie omtrent de kaartverkoop voor FC Emmen – SC Cambuur volgt straks om 13.00 uur.

Start kaartverkoop SC Cambuur – Sparta Rotterdam
Op zaterdag 21 januari (aftrap: 20.00 uur) is het tijd voor het tweede duel van 2023 in eigen huis en wacht SC Cambuur het treffen met Sparta Rotterdam. De losse kaartverkoop voor deze wedstrijd zal morgen (dinsdag 3 januari) om 10.00 uur beginnen via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart.

Graag tot snel in het Cambuur Stadion en/of tijdens één van de awaydays!

Foto: www.dijksmedia.nl