058-2963300
VACATURE | Ga jij met ons mee naar het nieuwe stadion als medewerker communicatie?

VACATURE | Ga jij met ons mee naar het nieuwe stadion als medewerker communicatie?

10 januari 2024, 13:57

2024 gaat het jaar worden van SC Cambuur! Dit kalenderjaar staat namelijk de verhuizing van het oude, vertrouwde stadion aan het Cambuurplein naar het mooiste en meest duurzame stadion van Nederland op de agenda. Een even grote als unieke uitdaging, waarbij we eindelijk de potentie van SC Cambuur kunnen gaan vervullen en op alle gebieden willen groeien.

Om dit doel te bereiken is versterking noodzakelijk en daarom zijn we op zoek naar een gedreven medewerker communicatie met hart voor de club en het communicatie vak. Zie jij jezelf werken bij een echte volksclub en in de bijzondere dynamiek van de voetballerij? Schroom dan vooral niet om te reageren. 

Wat ga je doen?
In deze uitdagende functie ben je (mede-)verantwoordelijk voor het beheren van de verschillende online en offline communicatiekanalen van de club. Je gaat onderdeel uitmaken van het mediateam en denkt actief mee over de content en plaatst op dagelijkse basis berichten op de website en social media. Hierbij dien je zowel bij thuis- als uitwedstrijden aanwezig te zijn en draag je bij aan de commerciële doelstellingen op het gebied van ticketing en merchandise.

Je houdt je onder andere bezig met:
– Het bedenken, creëren en plaatsen van relevante content voor alle online kanalen
– Het schrijven en versturen van verschillende (online) nieuwsbrieven voor meerdere doelgroepen
– Redactioneel meewerken aan de verschillende magazines en het programmaboekje
– Plannen, coördineren en uitvoeren van marketingactiviteiten t.b.v. evenementen, kaartverkoop, merchandise etc.
– Medeverantwoordelijk voor het beheer en coördinatie van alle vormgeving, drukwerk en bewaken van de huisstijl

Naar wie zijn wij opzoek?
In de eerste plaats naar een sociale en prettige persoonlijkheid die SC Cambuur een warm hart toedraagt en het vuur heeft om het maximale uit zichzelf en de club te halen. Niet alleen op het veld wordt er verwacht dat we gas gevuh, maar zeker ook daarbuiten.

Schrijven gaat je gemakkelijk af en zit je boordevol ideeën over originele content voor de verschillende sociale media. Verder beschik je over een rijbewijs, kun je goed werken in teamverband en ben je een echte aanpakker. Beheersing van het Adobe-pakket (Photoshop, Premiere en Illustrator) is een pre, maar niet noodzakelijk.

We zoeken een kandidaat die fulltime beschikbaar is en beschikt over HBO werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een unieke kans om te werken bij een betaald voetbal organisatie en een bijdrage te mogen leveren aan de groei van onze mooie club. Je komt te werken in een ambitieus en dynamisch team, waar er veel ruimte is voor ontwikkeling. 

  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng en innovatie;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een jaarcontract;
  • 40 uur flexibel inzetbaar;
  • Vele andere extra’s die horen bij je functie.

Selectie procedure
Enthousiast geworden? Stuur dan je CV met motivatie naar media@cambuur.nl t.a.v. Ruben Sijtsma. De vacature sluit op vrijdag 19 januari 12.00 uur en de eerste gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 22 januari en dinsdag 23 januari. Het eventuele tweede gesprek zal dan worden ingepland op maandag 29 januari. Wij willen alvast vragen om rekening te houden met deze dagen.