058-2963300
Vertegenwoordig SC Cambuur tijdens Periode 3 van de Esports Predator Fan Competitie

Vertegenwoordig SC Cambuur tijdens Periode 3 van de Esports Predator Fan Competitie

28 januari 2021, 11:30

SC Cambuur is onlangs begonnen aan het tweede gedeelte van het seizoen 2020-2021 in Keuken Kampioen Divisie en óók in de Esports Predator Fan Competitie (KKDEPFC) staat de start van de tweede helft voor de deur. Op donderdag 11 februari is het tijd voor de aftrap van Periode 3 met speelronde 16 en vanaf heden kun jij je samen met je teamgenoten inschrijven om SC Cambuur te vertegenwoordigen in deze spetterende online competitie.

De KKDEPFC wordt iedere donderdag live uitgezonden door Inside Esports op het YouTube-kanaal van de Keuken Kampioen Divisie, het Twitch-kanaal van Inside Esports én op ESPN. Teams kunnen zich hier inschrijven voor de club kwalificatietoernooien van de 3e periode, welke plaats zullen vinden in het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 februari. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 29 januari om 12.00 uur.

Wat is Rocket League?
Rocket League is een spel dat zich afspeelt in een virtueel voetbalstadion. In tegenstelling tot het voetbal dat we kennen, staan er bij Rocket League auto’s op het veld die tegen elkaar strijden met als doel om zoveel mogelijk doelpunten te scoren. De twee teams die tegen elkaar spelen worden elk vertegenwoordigd door drie auto’s (met optionele wissels).

Rocket League is een multiplatform spel. Dat betekent dat het spel te spelen is voor gebruikers van de PC, Xbox One, Playstation 4 én Nintendo Switch.