058-2963300
Zakelijk

Exposure

Het Cambuur Stadion is niet alleen de ideale plek om te netwerken, maar ook een uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijf te profileren in het stadion en op de landelijke en regionale televisie. SC Cambuur biedt u de volgende exposuremogelijkheden:

LED-boarding en Video-wall
Via de LED-boarding direct langs het veld en een Video-wall van 28 m2 in de hoek van het stadion zijn er in het stadion en op televisie (FOX Sports Eredivisie, NOS Samenvattingen en CambuurTV) volop mogelijkheden die zorgen voor een optimale exposure.

Virtuele reclame naast de goal
Naast de LED-boarding heeft SC Cambuur nog een andere vorm van exposure te bieden. Dit betreft de virtuele reclames die tijdens de thuiswedstrijden naast het doel worden geprojecteerd. Doordat dit een 100% televisie-plek is heeft u dus maximale zichtbaarheid. Per wedstrijd zijn er vier posities beschikbaar.

Boarding
Daarnaast is er de mogelijkheid om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten door middel van statische boarding. Binnen de statische boarding zijn er verschillende opties mogelijk. Wanneer u landelijke exposure zoekt, dan is de televisiering bij uitstek de plek om uw bedrijf te promoten. Deze boarding is gesitueerd in de televisiering, waardoor u optimale exposure krijgt via FOX Sports Eredivisie en de samenvattingen van de NOS. Blijft uw doelgroep beperkt tot de stadionbezoekers? Ook dan kan SC Cambuur uw exposure partner zijn door middel van -tv boarding. In het Cambuur Stadion zijn verschillende soorten non-tv boarding beschikbaar om uw boodschap te communiceren richting uw doelgroep.

Logovermelding backdrop interviewbord
Na de wedstrijd staan de televisiecamera’s klaar in de catacomben van het stadion voor de interviews met de spelers en trainers. Deze interviews worden gehouden voor de interviewborden die staan opgesteld. Op deze borden kan het logo van uw bedrijf op één of meerdere plekken komen te staan.

Wedstrijdsponsorschap
Breng uw bedrijf onder de aandacht bij de sponsoren en supporters van SC Cambuur door middel van een wedstrijdsponsorschap. Daarnaast is het ook mogelijk om per wedstrijd als balsponsor of aanvoerdersbandsponsor zichtbaar aanwezig te zijn.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek over de exposuremogelijkheden in het Cambuur Stadion, neemt u dan contact op met de commerciële afdeling van SC Cambuur. Dit kan door een mail te sturen naar sales@cambuur.nl of te bellen met 058-296 33 00.