058-2963300
Zakelijk

Exposure

Het Cambuur Stadion is niet alleen de ideale plek om te netwerken, maar ook een uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijf te profileren in het stadion en op de landelijke en regionale televisie. SC Cambuur biedt u tal van exposuremogelijkheden.

LED-Boarding
SC Cambuur biedt uw merk of bedrijf de mogelijkheid om tijdens thuiswedstrijden een groot publiek te bereiken. Met uw reclameboodschap op de LED-Boarding bereikt u niet alleen het publiek in het stadion, maar ook de kijkers van de (live-)uitzendingen en samenvattingen.

Video Wall
De Video Wall in het Cambuur Stadion dient niet alleen als scorebord, maar biedt u ook de mogelijkheid om tijdens thuiswedstrijden uw merk of bedrijf prominent in beeld te krijgen. Zo kunt uw reclame-uiting verbinden aan specifieke spelmomenten, zoals een doelpunt of een wissel.

Wedstrijd-, bal- of aanvoerdersbandsponsor
Breng uw bedrijf onder de aandacht bij de sponsoren en supporters van SC Cambuur door middel van een wedstrijdsponsorschap. Daarnaast is het ook mogelijk om per wedstrijd als balsponsor of aanvoerdersbandsponsor zichtbaar aanwezig te zijn.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek over de exposuremogelijkheden in het Cambuur Stadion, neemt u dan contact op met de commerciële afdeling van SC Cambuur. Dit kan door een mail te sturen naar sales@cambuur.nl of te bellen met 058-296 33 00.