058-2963300
Losse kaartverkoop thuiswedstrijd tegen Ajax morgenochtend van start

Losse kaartverkoop thuiswedstrijd tegen Ajax morgenochtend van start

16 januari 2023, 17:31

Voor SC Cambuur staat er in deze en de komende twee weken ieder weekend een thuiswedstrijd op het programma. Na het duel van komende zaterdag tegen Sparta Rotterdam en die van zondag 29 januari tegen Fortuna Sittard trappen de geel-blauwen de maand februari af met een mooi affiche. Op zondag 5 februari komt landskampioen Ajax namelijk op bezoek in het Cambuur Stadion en deze ontmoeting zal op de genoemde datum om 12.15 uur worden afgetrapt.

De losse kaartverkoop voor dit topduel start morgenochtend om 10.00 uur stipt via www.cambuurkaarten.nl en is alleen voor supporters met een seizoenkaart of Cambuur Clubkaart. Heb je de Cambuur Clubkaart nog niet, dan niet getreurd, want deze kaart is gewoon hier online te bestellen. Na het voltooien van je bestelling is je account direct actief.

SC Cambuur – Ajax
Zondag 5 februari | 12.15 uur
Cambuur Stadion

Start kaartverkoop: Dinsdag 17 januari, 10.00 uur
Clubkaart-verplichting: Ja
Maximaal aantal kaarten: Twee stuks (per seizoen-/clubkaarthouder)

Gezien de beperkte capaciteit adviseren we om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Daarnaast heb je de meeste kans in de online kaartverkoop, waar je eenvoudig een mooi plekje kunt uitzoeken in ons digitale stadion.

> Klik hier om naar de online kaartverkoop te gaan

Graag tot snel in het Cambuur Stadion!

Foto: Cambuur Media