058-2963300
VIDEO | Cambuur Dreamschool op bezoek bij Voedselbank Leeuwarden

VIDEO | Cambuur Dreamschool op bezoek bij Voedselbank Leeuwarden

10 maart 2022, 10:08

Zoals je eerder deze week hebt kunnen lezen op onze website en social media kanalen komen we rond de wedstrijd van morgen tussen SC Cambuur en Ajax in actie voor Giro555 én de Voedselbank Leeuwarden. In het geval van de voedselbank hebben we via Cambuur Verbindt de vraag binnengekregen of we kunnen en willen helpen met het inzamelen van houdbare producten en als volksclub hebben we natuurlijk volmondig JA gezegd!

Voor de inzamelingsactie van morgen hebben we ook de hulp van de deelnemers van de Cambuur Dreamschool, één van de projecten van onze maatschappelijke stichting, ingeschakeld. Om kennis te maken met wat de Voedselbank Leeuwarden exact doet gingen zij onlangs op bezoek bij deze organisatie en dat leverde deze beelden op.

Help ook mee met de inzamelingsactie voor de Voedselbank Leeuwarden!
Als volksclub roepen we al onze supporters op om morgen bij SC Cambuur – Ajax zoveel mogelijk houdbare producten mee te nemen. Bij elke ingang van het Cambuur Stadion staan vrijwilligers van de Voedselbank en deelnemers van de Cambuur Dreamschool om dit in ontvangt te nemen.

Een lijst van de Voedselbank met geschikte producten:
Pasta en/of rijst, pastasauzen, olie, suiker, groenten in blik of pot, fruit in blik of pot, vlees in blik of pot, vis in blik of pot, soep, koffie, thee, ontbijtgranen, zoet broodbeleg, vruchtensap en limonadesiroop.

Namens de Voedselbank Leeuwarden, SC Cambuur en Cambuur Verbindt, alvast ontzettend bedankt voor je hulp!

Foto: Cambuur Media