058-2963300
Cambuur Verbindt

Cambuur Verbindt

Meer Dan Voetbal

Cambuur is veel meer dan voetbal. Cambuur heeft ook een maatschappelijke taak. Want voetbal verbindt: burgers, bedrijfsleven en overheid. Professionals en amateurs. Het verbindt mensen die dankzij Cambuur nieuwe kansen zien.

Helden en Voorbeelden

Cambuur kent twee organisaties. De Betaald Voetbal Organisatie Cambuur voor alles wat met voetbal te maken heeft. En de Stichting Cambuur Verbindt voor maatschappelijke taken. Dit doen we met inzet van stadion, staf, medewerkers en vooral de spelers van de Cambuur. Want voor jong en oud zijn voetballers helden met een grote, motiverende rol.

Cambuur Verbindt

Cambuur Verbindt werd opgericht in november 2013. Het bestaat uit een bestuur en medewerkers die dagelijks alle activiteiten en projecten organiseren. Dat zijn er vele. Cambuur Verbindt richt zich hierbij op drie pijlers: Talentontwikkeling, Gezondheid en Integratie/Leefbaarheid. Onze visie: ieder mens is uniek, heeft bijzondere kwaliteiten en verdient een plaats in onze samenleving.

Partners

Cambuur Verbindt betaalt haar mensen en activiteiten met bijdragen van vrienden, partners en fondsen. Een vriend betaalt € 250,- per jaar en wordt vermeld op deze site. Een partner betaalt € 5000,- per jaar en krijgt in het stadion veel exposure. De combinatie ‘voetbal & maatschappelijk’ biedt onze sponsors een prachtig platform. Immers, onze doelstelling sluit perfect aan bij het MVO-beleid van vele organisaties. Overweegt u vriend of partner te worden? Klik dan hier.

Het Stichtingsbestuur

Dit bestuur bepaalt het beleid en geeft richting aan de activiteiten van de Cambuur Verbindt. De bestuursleden vertegenwoordigen de stichting naar de samenleving. Het bestuur bestaat uit 3 personen.

Voorzitter: Andries van Weperen
Penningmeester: Fred van Gelderen
Communicatie: Wytze Visser

Tijdens de vergaderingen van het stichtingsbestuur is desgewenst een afgevaardigde van directie of Raad van Commissarissen van de BVO Cambuur aanwezig.

Spelers tweets
Sai van Wermeskerken @saivw11 zondag 24 maart, 18:41

RT @vfk_official: #ヴァンフォーレ甲府U12 本日行われた、#ダノンネーションズカップ 日本大会決勝において優勝しました清水エスパルス(0-2)ヴァンフォーレ甲府スペインで開催される世界大会に挑みます応援よろしくお願いします#v

Matias Jones ⚓️ @mati_jones12 zondag 24 maart, 15:06

https://t.co/LBhvCe8imF

Sai van Wermeskerken @saivw11 zondag 24 maart, 07:27

RT @DncJpn: 【JAPAN FINAL】 FINAL STAGE BOYS FINAL男子決勝清水エスパルス(0-2)ヴァンフォーレ甲府男子決勝を制しスペインで行われる世界大会への切符を手にしたのは…ヴァンフォーレ甲府 U-12#ダノン…

Volg SC Cambuur
21.297
44422
3678
17685
SC Cambuur voor elkaar!