058-2963300
Cambuur Verbindt

De Derde Helft

Bent u vijfenvijftigplusser en lijkt het u leuk om nieuwe mensen van uw leeftijd te ontmoeten? Dan hebben wij goed nieuws! In december 2019 is voetbalvereniging CSV Leeuwarder Zwaluwen als eerste club in Friesland gestart met het programma De Derde Helft.

De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en de Vriendeloterij met als doel de sportkantine een vernieuwde functie geven, namelijk die van een centrale plek waar ouderen elkaar kunnen ontmoeten voor activiteiten, een kopje koffie en een goed gesprek. Onder de naam De Derde Helft organiseren vrijwilligers elke maandagmiddag activiteiten. Vóór ouderen en dóór ouderen uit Leeuwarden.

Tijden De Derde Helft staan diverse mooie activiteiten gepland, waaronder spelletjes, lezingen, rondleidingen, natuurwandelingen en workshops. Voor ieder wat wils en een goede reden om, naast het ontmoeten van nieuwe mensen, deel te nemen aan dit programma. Aanmelden voor de Derde Helft is niet noodzakelijk, maar mag wel via info@sportwijknijlan.nl.

De Derde Helft is een samenwerkingsverband van Stichting Nylan, CSV de Leeuwarder Zwaluwen, Cambuur Verbindt met medewerking van de LOS (Leeuwarder Onafhankelijke Seniorenvereniging).